Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Kjell Halvorsen

[#28119] Fredrikshald - Oscar Josias Halvorsen og Anette Mathilde

Recommended Posts

Guest Kjell Halvorsen

Jeg søker aner til farfar og farmor, Oscar Josias Halvorsen, f 1873 i Fr.hald og Anette Mathilde f Andersen ?/Vildskov ? (usikker her) i Rygge pg 1877. De var iflg FT1900 bosatt sammen med barn Lilli Eugenie og Thorleif Birkeborg i Strandgaden,Fr.hald. Oscar var da toldopsynsmand. Kan noen hjelpe ??

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Liv S. Hansen

Oskar Josian født 25.10.1873, døpt 1.2.1874 i Fredrikhald. Kirkebok KLOK 6 1869-84 side 7.Foreldre Rorskarl Johan Halvorsen 44 år og Johanne Larsen 40 år, gift i 19 år. Faddere: foreldrene, Carl Mikelsen, Antonie Halvorsen.Her er de i 1865 LenkeSauøya som den gang hørte til Idd er i dag inkludert i Halden by. Det ble tidlig på -60 tallet (?) bygd bro ut til øya, som i dag er en del av havneområdet. På 50-tallet var dette et sjarmerende sted, med flere badeplasser og noen få ”skipperhus”. I dag er Sauøya delvis sprengt bort, for havneutbygging, og nesten helt opp til i dag var det på øya et stort pukkverk. Forferdelige greier…Det ser ut til at foreldrene var født i Berg, som også den gangen grenset helt ned til byen. Jeg har dessverre ingen kirkebøker Berg fra den tiden som det her er snakk om.Liv

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Liv S. Hansen

Linken virket ikke ser jeg nå. Håper det blir riktig denne gangen. Rare greier..Lenke

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.