Gå til innhold
Arkivverket
Gjest M. Nicolaisen

[#28159] Else Jørgensdatter Boldhede fra Mosbjerg; Jylland, slutten av 1600-tallet

Recommended Posts

Gjest M. Nicolaisen

Jeg er på utkikk etter opplysninger om Else Jørgensdatter Boldhede fra Mosbjerg på jylland i Danmark. Hun giftet seg med Ola Henningsen Mangset 18.11.1706, i Sør-Odal i Hedmark. Hennes far var gardbruker Jørgen Hendrichsen, som bodde på Boldhede i Mosbjerg på Jylland.Jeg er lite kjent med slektshistoriske kilder i Danmark; og håper på hjelp.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Grethe Flood

DIS-Danmark kan kanskje være noe for deg, selv om det ser ut som medlemmene gjør oppslag i kildene primært for andre medlemmer [url="http://www.dis-danmark.dk/index.asp>http://www.dis-danmark.dk/index.asp Her er en oversikt over personer som bl.a. kan gjøre oppslag i Mosbjerg sogn http://www.dis-danmark.dk/opslord/o_hjorng.htm. DIS-Danmark har også sitt eget DIS-Forum Aneefterlysning http://www.dis-danmark.dk/forum/list.php?f=1. Her er noen personer som bl.a. har holdt på med Mosbjerg http://www.dis-danmark.dk/medlhjem/medloz.htmPå nettsidene til Statens Arkiver i Danmark (Rigsarkivet, Landsarkivene) finner du også informasjon om slektsforskning http://www.sa.dk/sa/brugearkiver/slaegtshistorie/ Mosbjerg sogn ligger i Frederikshavn provsti, Ålborg Stift Lenke og kanskje Ålborg stadsarkiv kan være til hjelp Lenke eventuelt Landsarkivet for Nørrejylland http://www.sa.dk/lav/Ser også at finnes en Slægtshistorisk Forening for Aalborgegnen Lenke.Her er også lenker som du kanskje kan ha nytte av http://digitalarkivet.no/sako/slektsgransking.htm og

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest M. Nicolaisen

Tusen takk for lenkene; har ikke prøvd alle enda, men bør absolutt kunne finne hjelp gjennom dem.Takk igjen!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.