Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Geir Bjernes

[#28259] Barn av Christen Hansen Lind og Johanna Margrethe Sparboe - Sundklakken i Gimsøy

Recommended Posts

Gjest Geir Bjernes

Blant barna deres søkes opplysninger om to av dem: 1. Anne Margrethe, f. ca. 1797. Hun var i live i FT1865 på gården Øyen (Offersøy) i Lødingen der hun var føderådskone og enke. Hvem var hun gift med og hvor bodde hun som gift? Når døde hun? 2. Grethe, f. etter 1801. Hun var i live i 1814 og nevnes i et skifte fra den tid. Mer vet jeg ikke om henne. Har ikke funnet henne i FT1865, så trolig døde hun før den tid.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Grethe Flood

På Simon Ellefsens slektssider er i allefall Christen Hansen Lind, kona Johanna og barna nevnt: [url="http://www.nose.dk/Norge/warberg.html>http://www.nose.dk/Norge/warberg.html og http://www.nose.dk/Norge/byemand.html Ser også at det er flere henvisninger til slektsnavnet Lind i registeret til Norsk Slektshistorisk Tidsskrift http://www.genealogi.no/nst_reg/l/l-3.htm. Men jeg ser ikke at Ane Magrethe er nevnt blant barna…eller tar jeg feil? Derimot dukker navnet Ane Magrethe Lind opp på Ellefsens slektssider under Leikvik i Torsken; det ser ut som Mette Marie Sparboe og John Hanssen Lind har to døtre med det samme navnet http://www.nose.dk/Norge/leikvik.html Det ser for øvrig ut som ikke Simon Ellefsen har flere opplysninger om Grethe Christensdatter enn at hun var umyndig på Sundklak i 1814 http://www.nose.dk/Norge/kobberslager.html#155Ser for øvrig at 1801-tellingen at Johanna er Christen Hansen Linds kone nr. 2

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.