Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Odd Brede

[#28534] Christian Olsen f. ca 1819 i Vinger gm Marthe Larsdatter f. ca 1829 i Odal

Recommended Posts

Gjest Odd Brede

I 1865 tellingen for Nes Akershus finner vi Christian Olsen med familie på Vogstadtangen LenkeI tillegg til de barn som framgår av folketellingen, hadde de bl.a. sønnen Ole født ca 1852 enten i Vinger eller Odalen. Ole ble senere husmann på Haugtangen under Haug i Nes.Ifølge Fs skulle Christian Olsen og Marte Larsdatter ha giftet seg 26 des. 1853 i Strøm, Odal, men da må eldste sønn være født før de giftet seg.Av Bygdebøkene for Nes framgår det ikke noe mer om hvor de kom fra enn det som folketellingen viser.Er det noen som kjenner opphavet til dette ekteparet?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Finn Sollien

Hei Odd. Kristian Olsen f. Søndre Strand, Åserud i Vinger. Uteglemt i V.III.s.388. Sønn av Ole Arnesen og Eli Olsd. Den Ole Kristiansen som var husm. på Haugstangen i Nes var en sønn Kristian hadde med Karen Arnesd. Rønningen, Klemetsbråten i Eidskog. Ole døde 13.9.1929, gravl. 20.9.1929. Kristian meldte utfl. til Fredrikstad (hverving) 11.4.1818. Ny utflytning 5.7.1853 til Ullern i Sør-Odal. Gift 1853 i Ullern, Sør-Odal m. Marte Larsd., muligens fra Gjersøybåten. Du har antagelig min Email.adr. fra før. Finn

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Odd Brede

Hei Finn - tusen takk for dine opplysninger. Jeg sender deg en email.Odd Brede

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.