Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Linda J.Lande

[#28560] Noen som kjenner til Ole Ovesen, g.m. Rebekka Olsd. på Aanstad, Ibestad

Recommended Posts

Gjest Linda J.Lande

Er det noen som kjenner til Ole? Han heter sannsynligvis Ole Martin Bang Ovesen, og er født 1881. Han kom som dreng til gården Ånstad, hvor han ble gift med datteren på gården, Rebekka Olsd. På folketellingen i 1900 er det sannsynligvis han som er oppført som tjener på samme gård, men da er navnet Ole Martinsen. Ole og Rebekka flyttet flere år senere til Lenvik, hvor de bodde til de døde.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Åse K. Kristiansen

Fra Astafjord bygdebok: Ole Martin Bang Ovesen, f.1881 Lurøy, Nordland; foreldre Ove Andreas Tomassen og NN. Gift 1905 med Rebekka Kornelia Olsen f.1877, bosatt på Ånstad. Paret fikk seks barn mens de bodde på Ånstad, hvorav to døde som spebarn.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Linda J.Lande

Hei Åse! Tusen takk! Da var jeg absolutt et skritt videre. Om det er andre som kjenner ytterligere til Ole vil jeg være veldig takknemelig for tilbakemelding.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.