Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Terje Aarland

[#29802] Kordan finner eg frem i Digitalarkivet?

Recommended Posts

Gjest Terje Aarland

Etter at Digitalarkivet vart omlagt har eg hatt problem med en del søk. Bl.a. finne frem til ft. for 1880 for normenn i Amerika etc. Det er også en del andre søk eg har hatt problem med å finne ut av.Det er nok sikkert enkelt å finne ut av, men det meste er enkelt når en bare kan det. På forhand takk for hjelpa.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kenneth Holter

I 'Databaseveljaren' finnes det et 'fylke' som kalles Utlandet. Velger du dette, og derefter folketellinger, kommer de amerikanske census opp.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Anette Skogseth Clausen

Leit å høre at du ikke finner fram i Digitalarkivet. Vi har laget noen midlertidige hjelpesider du kan ta en titt på. Så snart vi får litt bedre tid, vil vi også lage en ny guidet tur i Digitalarkivet. Vi er smertelig klar over at den guidete turen som ligger ute, viser til det gamle meny- og søkesystemet.For hjelp til å finne fram til databasene i Digitalarkivet: [url="http://digitalarkivet.no/dadoc/menyhjelp.htm>http://digitalarkivet.no/dadoc/menyhjelp.htmFor hjelp til å søke i databasene:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.