Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Ann Heidi Sandbakken

[#29861] Hans Jonsen Torske fra Sunndal i Amerika.

Recommended Posts

Gjest Ann Heidi Sandbakken

Er det noen som kan gi ytterligere opplysninger om min oldefars tid i Amerika. Hans Johnsen Torske (f. 18.9.1868 - d. 15.11.1957) emigrerte 29.5.1889. Han var først i Osnabrock - Dakota, deretter i Borup - Minnesota hvor han drev butikk. Han endte i Hardin - Montana som farmer før han flyttet til Norge rundt 1920 (?). Han giftet seg i Norge i 1921. Av spørsmål av interesse er når han flyttet til de forskjellige steder i Amerika samt når han reiste tilbake til Norge for godt. Han skal ha vært på turer til Norge i 1898, 1909 og 1914.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Grethe Flood

Dette er vel Hans J. Torske blant emigranter fra Kristiansund 1889 [url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&filnamn=EMIKRUT&gardpostnr=3257&merk=3257#ovre>LenkeKan dette være en bror av Hans – Lars J. Torske som emigrerer fra Kristiansund i 1892 Lenke I FS/Ancestrial File (må sjekkes!!) finner jeg en Lars Johnson Torske som har barn født i Osnabrook (håper lenken funker)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Ann Heidi Sandbakken

Interessant, men hvor befant han seg i cencus for 1900, og når dro han til Norge siste gangen mon tro?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.