Gå til innhold
Arkivverket

[#29985] Gustav Magnus Strand, f. 1892 i Tune i Østfold


Gjest Frank Johansen
 Del

Recommended Posts

Gjest Frank Johansen

Min oldefar Gustav Magnus Strand ble født 21.05.1892. Hans fødselssted er oppgitt til 'Tune i Smålenene', se LenkeForeldrene var Gunerius Martinsen og Marthea Pedersdatter. Familien hadde ikke tatt etternavnet Strand ennå i 1892.Kan noen assistere meg med å finne innførselen av Gustav i fødselsregisteret? Foreldre var medlemmer av 'Frikirken' (som vel var Den Evangelisk-Lutherske Firkirke) på den tiden, så da er vel ikke Gustav ført inn i den vanlige kirkeboka, eller? På forhånd takk for all assistanse!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Grethe Flood

Her er en oversikt over kirkebøker for Tune, Østfold Lenke Det er mulig du kan finne Gustav registrert i den delen av kirkeboka hvor det er ført inn dissentere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Grethe Flood

Dette er sakset fra nettsiden til Arkivverket (Riksarkivet + statsarkivene) - spørsmål og svar:'Kirkebøkene har egne lister for dissentere, dvs. de som ikke tilhørte statskirken, fram til ca. 1930.'

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.