Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Frank Johansen

[#29985] Gustav Magnus Strand, f. 1892 i Tune i Østfold

Recommended Posts

Gjest Frank Johansen

Min oldefar Gustav Magnus Strand ble født 21.05.1892. Hans fødselssted er oppgitt til 'Tune i Smålenene', se LenkeForeldrene var Gunerius Martinsen og Marthea Pedersdatter. Familien hadde ikke tatt etternavnet Strand ennå i 1892.Kan noen assistere meg med å finne innførselen av Gustav i fødselsregisteret? Foreldre var medlemmer av 'Frikirken' (som vel var Den Evangelisk-Lutherske Firkirke) på den tiden, så da er vel ikke Gustav ført inn i den vanlige kirkeboka, eller? På forhånd takk for all assistanse!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Grethe Flood

Her er en oversikt over kirkebøker for Tune, Østfold Lenke Det er mulig du kan finne Gustav registrert i den delen av kirkeboka hvor det er ført inn dissentere.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Grethe Flood

Dette er sakset fra nettsiden til Arkivverket (Riksarkivet + statsarkivene) - spørsmål og svar:'Kirkebøkene har egne lister for dissentere, dvs. de som ikke tilhørte statskirken, fram til ca. 1930.'

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.