Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Bodil Ed Iversen

[#31627] Gausdal

Recommended Posts

Gjest Bodil Ed Iversen

Kan noen hjelpe meg med oppslag i kirkebøker fra Gausdal (østre)? Jeg har ei Kari Pedersdatter født 1757 (iflg. FT 1801).Hun skal angivelig gifte seg i 1786 med Johannes Nielsen. Jeg skulle gjerne ha dette bekreftet da det tatt fra FS. Fikk de barna : Kari 25 okt 1787, Anne 23 okt 1791, Niels 25 mai 1794 og Thomas 5 juni 1797? Het Kari Pedersens foreldre Peder Iversen, Iverslien og Anne Amundsdatter?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Edvardsen

Kari Pedersdtr og Johannes Nielsen gifter seg 26.des.1786 i Gausdal. Kilde: Microfilm av kirkebok nr.3 film nr. 10.Hun skrives ved giftermålet Faanstad (Fonstad), som er en gård i Follebu i Gausdal, men jeg tror ikke hun er av folket på Fonstad.Christian Pedersen Simenrud gifter seg til Fonstad i 1773, det kunne jo tenkes at hun var hans søster, men jeg finner ingen fødsel i Fåberg som passer med den alder hun oppgir i FT 1801 i Gausdal.Han skrives Flifleteie, alstå en plass under Fliflet i Fåberg.Familien finnes igjen i FT 1801 på gården Granum i Gausdal med de barn du nevner.Mvh JEd

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.