Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Jan Dahle

[#36572] Jernbanearbeider G. Gudbrandsen i Vestre Toten 1900

Recommended Posts

Gjest Jan Dahle

Gudbrand Gudbrandsen var født i Østre Aker 1851. I FT 1900 er han oppført i Vestre Toten, krets 5, som jernbanearbeider og selveier på Skoglund, gnr. 65/5. Sammen med han bor jernbanearbeiderkone Augusta A. Gudbrandsen, født i Vestre Toten 1866. Barn eller andre beboere er ikke oppført.Skoglund var en liten boligeiendom utskilt fra Gjestrum en gang i de seinere åra før 1900. Den ligger noen hundre meter vest for det som var Bøverbru stoppested på Skreia-banen, på oversida av Vesle Bergsjøen.Spørsmålet mitt er: Hvor blei det av Gudbrand og Augusta? Leide de ut eller solgte de Skoglund da anlegget på Gjøvik- og Skreia-banen var ferdig høsten 1902?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Dahle

I gardsmatrikkelen i Aas 1904 står det at Gulbrand Gulbrandsen (Gudbrand Gudbrandsen) fortsatt var eier av Skoglund 65/5.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.