Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Marit Herland

[#38622] Ole Amundsen og Sigrid Steffensdatter g. 1736, Gran, Hadeland

Recommended Posts

Gjest Marit Herland

Kan noen hjelpe meg med å finne hans fødested. FS oppgir én Ole Amundsen født på Elken, Gran i ca. 1705 og én på Fougner, Gausdal på samme tid. Kan dette være samme person?Ole og Sigrid hadde 12-13 barn og en av dem var Martha Olsdatter f. 1740 på Elken. Min hodebry er Oles fødested.....kirkeboka som jeg har sett i fra Gran, har en helt håpløs og uleselig skrift, som det vil ta vinter og vår å få tydet..... Håper noen allerede har funnet ut av dette, og har lyst til å hjelpe meg ut av knipen...... Marit

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Ole P. Gamme.

Hei. Per Jacob Desserud, fremragende slektsforsker fra Jevnaker som bor i Ålesund, har Ole Amundsen som født i Gausdal i 1707, død på Elken i Gran i 1773. Hans foreldre var Amund Olsen Fougner og Kari Gudbrandsdtr. Mæhlum. Per Jacob kan sikkert gi flere opplysninger.Mvh. Ole.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Marit Herland

Hei og takk for respons. Vet du - Ole - hvordan jeg kan komme i kontakt med Per Jacob Desserud?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.