Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Lill Juelsen

[#39035] Oppgis brudens data ved inng. av ekteskap i Amerika ca 1896?

Recommended Posts

Gjest Lill Juelsen

Og kan man finne ekteskapsinngåelsen?Det gjelder Ann og Andrew Haugberg ca 1894. Jeg bygger på denne informasjonen:1900-census - Nidaros, Otter Tail, MN.Andrew Haugberg, Head, f. i Sverige sept. 1857, imm. 1893, farmer (leier farmen.) Har vært gift i 6 år.Annie, Wife, f. i Norge aug. 1868, imm. 1870. Gift i 6 år og har født 4 barn født i Minn.Ann kan være oppvokst i Leaf Mountain, Otter Tail og hete Iversen Langness.Kan noen hjelpe med å finne ekteskapsinngåelsen?Vennlig hilsen Lill Juelsen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Robert Bjerke

De maa skrive til raadhuset (courthouse) i Otter Tail County. Jeg har ikke adressen osv. til haanden, men det er visst at finne paa Internet. Men 'marriage records' i Minnesota ved den tidsperiode gir ikke mye data om brudeparet. Kanskje bare navnet og oppholdssted. Haaper at dette hjelper Dem litt.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.