Gå til innhold
Arkivverket

[#39542] Anne Iversdatter og Salimon Sørensen viet i Hamarøy?


Gjest Einar Frisvoll
 Del

Recommended Posts

Gjest Einar Frisvoll

Vi er på leit etter Anne Iversdatter Moen. En Anne Iversdatter ble viet til Salomon Sørensen fra Hamarøy i 1876. Siden han var fra Hamarøy ,var kanskje vielsen der? For å finne om dette er 'vår' Anne, ønsker vi å vite navnene på foreldrene hennes. Kanskje de står i forb.med vielsen? I kirkeboken eller annet. Er det noen der som kan se etter dette for oss? Og/eller kan gi opplysninger!! På forhånd takk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Roar Paulsen

Hei Det er lagt ut slektslister fra Hamarøy på hjemmesiden til Hamarøy kommune.Kanskje du finner noe der.MVH Roar

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gry Onarheim Dahlmo

Hei igjen,Se under ditt tema 39213 (12) : ble denne vielsen 'forkastet' ?Vielse i Bodø 1876.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Einar Frisvoll

Takk for innlegget Gry. Det var jeg som ikke trodde på vel. Men det må jo vere dokumentert her at det VAR i Bodø de ble gift.Får lete der.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Børge Strandskog

Det hjelper lite i jakten på Anne Iversdtrs foreldre – men her er noen ord om Salomon Edvard SørensenHan ble f. 1852 på gården Øvereng i Hamarøy – av foreldre Søren Karl Olsen og Inger Maria Kristoffersdtr. De hadde åtte barn, der Salomon var den femte i rekken (flere døde som små). Familien bodde først på Øvereng, seinere på gården Nordland (i Hamarøy), men flytta så til Buksnes i Lofoten. Søren Olsen var da nettopp død (1869), og Inger ble i Buksnes g1873m den 29 år yngre Oluf Krog Markussen. Og nevnte Salomon var forlover!Mvh. Børge

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
Gjest Einar Frisvoll

Takk for opplysninger alle! Alle opplysnimger fyller ut og kompletterer bildet. Jeg tror vi nå er på sporet etter 'vår' Anne. Men for å få det bekreftet,skulle vi fått henne knyttet til Iver Jakobsen Moen i Bodø som hennes far. Ved hjelp av linken til FamilySearch som du Gry sendte,kjenner vi nå dato, år og sted for vielsen hennes til Salomon Sørensen, men der står ikke foreldrenes navn.Ikke er kirkeboken for 1876 o.v. skannet heller,så jeg har nå sendt forespørsel til Statsarkivet.HÅPER det står mer i kirkeboken enn det FamiliSearch har med.MVH Einar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.