Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Geir Moen

[#39614] Iver Jacobsen Blessom/Moen fra Vågå

Recommended Posts

Gjest Geir Moen

Hei!Er på leting etter eventuelle etterkommere/uekte barn etter overnevnte Iver Jacobsen. Det har dukket opp ett barn etter han mens han var på veiarbeide og nå spørs det om det finnes flere etter han . I 1865 står det at han er på arbeide i Nordfjord. Nå omfatter dette mange kommuner, men hvis noen skulle komme over han i sine papirer ville jeg være veldig takknemlig. Tidsperioden er nok ikke mer enn 2-3 år, fra ca. 1864 -66. Mvh. Geir Moen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Einar Frisvoll

Iver Jakobsen tok utflytting fra Vågå den 6/6-1851 og reiste til Nesset prestegjeld. Han er titellert som arbeider. Hva han gjorde, vet vi ikke. Han kunne vere på anlegg (eks.vegarb.Han ble siden murer.) Han kunne også vere dreng. Jeg tror han brukte etternavnet Sæta eller Vaagmoen da. Er det noen som vet noe om denne unge Gudbr.dalingen fra da han var i Nesset(Eikesdalen,Eresfjorden,Vistdalen eller Eidsvåg) fra 1851 og noen år,er vi veldig interessert!!! MVH Einar.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.