Gå til innhold
Arkivverket

[#39770] Geistlige skifter, Sunnhordland, sak 317/318, fol.2/67


Gjest Karin Romstad
 Del

Recommended Posts

Gjest Karin Romstad

HeiTillater meg å be om å få opplyst hvem som oppgis som arvinger i de to skiftene etter Hans Pederson og Ole Pederesen, Kinsarvik 1727, Sunnhordland, sak nr. 317 og 318, fol. 2/67.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

I geistlig skifteprotokoll Sunnhordland 2, fol. 67 er det registrert skifte etter Annæ Jensdatter Loss, sal. herr Hans Pedersens på Hope i Os 17. mars 1729. I skiftet nevnes sønnen Peder Hansen, som opptrådte på vegne av seg selv, søsteren Madam Maren Greves vegne, og myndtlingen Magdalenæ Pedersdatter Synderborg. Ellers møtte avdødes dattersønn Jens Pedersen Sønderborg på vegne av seg selv og sine fraværende brødre og myndtlingen Elen Sønderborg, Samuel Pedersen Sønderborg, avdødes datterdatters enkemann løytnant Thune på vegne av sine to sønner, og datterdattermannen Engel Engelsen på vegne av sin hustru.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Karin Romstad

11229: Peder Pedersen Sønderborg, forvalter på Lysekloster. Fylke: Hordaland -------------------------------------------------------------------------------- Karoline Røen, Bergen, 13.11.2002 12:18 (1) Er det noen som kjenner til opphavet til Peder Pedersen Sønderborg,(ca1656-1723),forvalter på Lysekloster gård i Os? Han var gift med Elen Hansdtr.,datter av Hr. Hans Pedersen,kapellan i Fusa, og Anna Jensdtr.Loss,også av presteslekt.Jeg antar at Peder er av dansk/tysk avstamming.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.