Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Terje Aarland

[#40141] Går det an å endre på overskriften i et tema?

Recommended Posts

Gjest Terje Aarland

Inn i blandt ser jeg at overskrifter eller den søke teksten eller tema for etterlysing ikke alltid fører frem til et forventet resultat. I ettertid blir det oppdaget at overskriften eller temaet skulle hatt en annen ordlyd. Da hadde det vert fint om det lot seg gjøre å forandre på overskriften slik at den passet bedre med det en virkelig var ute etter å få svar på. Slik at man slipper å ha en rekke med tema innenfor en og samme etterlysing?Håper at dette er noe som også er mulig å finne en løsning på?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Det vil være mulig, men vi ser det nok knapt som ønskelig at alle fritt skulle kunne endre overskrifter og innhold.Kanskje skulle man tenke seg litt om før man lager overskriften?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Terje Aarland

Ja, det er nok riktig at man bør tenke seg om før man lager en overskrift på et tema, men så hender det at debatten kanskje dreier litt bort fra det opprinnelige tema, fordi man finner andre ledetråder mot målet. Det er da det kan være aktuelt med endring av overskriften.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.