Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Ingvard Skarvatun

[#40742] Dødsmelding lpnr.8 Ingeborg Lie død 14.2.1915 Bergen

Recommended Posts

Gjest Ingvard Skarvatun

FULLMAKT Vi gir med dette Ingvard Skarvatun, postboks 47, 6806 Naustdal, e-postadresse ingvard@skarvatun.no, fullmakt til på våre vegner å få vite navnet på arvingene ved skiftet etter vår oldemor, Ingeborg Sjursen Lie. Født 31. juli 1830, enke etter Knud Sjursen Lie (1826-1913), død 14. februar 1915, adresse: Hans Holmboes gate 4, Bergen. Vi er barnebarn til Knud og Ingeborgs datter, Elisabeth Gjertine Offerdahl, født Knudsen.Vennlig hilsen Einar og Kåre Offerdahl

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Dødsmeldingen forteller om bare to arvinger, sønnen Karl Knudsen, og datteren Elisa, gift med handelsmann Severin Offerdahl. Avdøde var smeds enke og 84 år. Det er registrert 'Intet efterlatt'.Disse opplysningene er så gamle at de er langt over sperrefristene, og de er følgelig åpent tilgjengelige.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.