Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Atle Røthe

[#41202] Skifter etter ektepar i Askvoll

Recommended Posts

Gjest Atle Røthe

Finnes det noe skifte etter følgende personer som har levd i Askvoll?1) Anders Ingvaldson (døpt 7/1-1759, med bosted Kvalstad på Svanøy) gift på Svanøy 16/7-1786 med Nelle Marthe Annaniasdtr. Han var dattersønn til Ole Andersson Underset og nevnt i dennes skifte av 6/10-1790. Anders lngvaldson var 46 år og bruker på Underset i FT 1801.2) Nelle Marthe Annaniasdtr (døpt 30/12-1760 på Svanøy med bosted Rabben) gift med Anders Ingvaldson og bodde sammen med ham og 4 barn på Underset i 1801 og var da 44 år. Hun er trolig identisk med legdslem Nille Annaniasdtr. Underset som døde 67 år gammel 21/2-1829.Jeg er ute etter hvilke arvinger de hadde?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Jeg kan dessverre ikke finne henvisning til skifter etter noen av dem! Rakk Nelle Marthe å bli legdslem, ville det uansett ikke bli holdt offentlig skifte etter henne. Det lille hun måtte ha etter seg ville da automatisk havne i fattigkassen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.