Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Gunnar Bolstad

[#53361] Anders Roelsen (?) i Bragernes

Recommended Posts

Gjest Gunnar Bolstad

Maren Andersdatter ble døpt 27.juli 1739 i Bragernes. Faren er Anders Roelsen (tror jeg det står) [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=8450&idx_id=8450&uid=ny&idx_side=-49>LenkeJeg finner ikke Anders noe sted, og heller ingen Roel/Roald, som faren sannsynligvis heter. Samme dag ser det ut til at Simon Roelsen Buntmager døper sin sønn - de to Roelsønner er kanskje brødre? Fadderne til Maren ser ellers ut til å være mer kjente navn.Jeg har sett etter Anders/Roel/Simon blant annet i manntallet fra Bragernes 1722 , men finner ingenting

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Egil Theie

HeiJeg ser kun at det står Anders Nilsen, ikke Roelsen. Se også neste dåp.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Gunnar Bolstad

OK! Jeg fikk ikke den første bokstaven til å bli N, men jeg antar at du har rett. Det finnes to Niels buntmakere i Bragernes i 1722, og en av dem kan jo være faren (til buntmaker Simon), pluss en drøss med andre Niels'er. Jeg får sjekke på biblioteket. Hvis ikke noen har andre tips?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.