Gå til innhold
Arkivverket

[#54635] Alstahaug, Herman G. Stephansen f. ca 1828


Gjest Kjell-Arne Mellum
 Del

Recommended Posts

Gjest Arnfrid Mæland

Hypotese:Carl Stephensen f 1798-1799 Trh + Johanne Jørgine (Hansdtr) Vik/Vike, Kvale i Brønnøy, f 1805, gift i 1824 (dette iflg FS) De er foreldre til Herman Gunerius Stephensen f 1827. Carls foreldre er Wilhelm Steffensen og Sofie Holm i Trh. Carl blir gjengift med Charlotte Eleonora Tiedemand Arentz fra Bergen ca i 1847. Hennes foreldre er Peter Arentz og Margrethe Friele. Kilde: DA, DIS, FS. Så langt er alt vel. Her er det da bl a Holberg inne i slekten, og den er også inne i Møllerup-slekten.Møllerupene kjøpte en av Store Milde-gårdene i 1821.Skal se hva mer jeg kan finne. Har en firmenning som har Møllerup-slektsbok.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Hanne Line Osberg Eide

Søk på Stephansen i søkefeltet, da får du opp flere tidligere debatter om Stephansen slekta. Men det ser ut som om du allerede har fått det meste av info.- hanne line -

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Arnfrid Mæland

OK, da fant jeg fra M. Miller at'Johanna Jørgine Vige f. 31/5 1805, var dtr. av byggmester Hans Vige og h. Gunnhild Dorthea av Trondheim.'Takk for opplysningene Hanne!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...
Gjest Arnfrid Mæland

Dødsmeldingene etter Hermans to kvinner er klare; Christine Mathiassen i 1896; Gift med Nils M., 7 barn, av disse 1 umyndig. Petrine Stephansen i 1902; Søsterdatter Petra Johanne Marie Solheim, gift med organist Karsten Solheim, er universalarving etter testament 7. september 1899.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.