Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Christian Arentz

[#62771] Ønske om ny avfotografering av s. 1 i MINI A-1, Kvinnherad

Recommended Posts

Gjest Christian Arentz

Siden vi fikk så flott resultat fra Tom Myrvold, SABs nye gjengivelse av s. 1 i A-1 for Os i går, har det gitt meg blod på tann.Med ca. 5 års ekstra erfaring vil jeg gjerne prøve å se på nedre del av s.1 for Kvinnherad påny, om dere kan være så snille å legge ut et nytt bilde av den originale KB her på forumet med samme type kontraster/bakgrunn som igår:Det digitale bildet ligger her: [url="http://digitalarkivet.uib.no/da/kb12241669.htm>http://digitalarkivet.uib.no/da/kb12241669.htmSom vist her er det mange som har bidratt til transcribering tidligere og som også fortjener en endelig konklusjon basert på de siste digitale muligheter:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Tom Myrvold

Jeg har studert Kvinnherad A1, og må nok skuffe deg. Med det utstyret vi har i dag er det ikke mer å hente fra denne boken. Den har vært igjennom en omfattende og nødvendig konservering, og har fått et tynt slør av japanpapir. Derfor blir den ikke mer leselig enn det som allerede ligger ute på digitalarkivet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Christian Arentz

Synd, det - men takk for svar!På den annen side er det jo bra at boken fra Kvinnherad taes godt vare på(skrevet av min tipp(5)oldefar).P.S. Jeg skrev ny avfotografering, men mente scanning, for det var vel det du gjorde med boken fra Os--

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.