Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Christian Arentz

[#62771] Ønske om ny avfotografering av s. 1 i MINI A-1, Kvinnherad

Recommended Posts

Guest Christian Arentz

Siden vi fikk så flott resultat fra Tom Myrvold, SABs nye gjengivelse av s. 1 i A-1 for Os i går, har det gitt meg blod på tann.Med ca. 5 års ekstra erfaring vil jeg gjerne prøve å se på nedre del av s.1 for Kvinnherad påny, om dere kan være så snille å legge ut et nytt bilde av den originale KB her på forumet med samme type kontraster/bakgrunn som igår:Det digitale bildet ligger her: [url="http://digitalarkivet.uib.no/da/kb12241669.htm>http://digitalarkivet.uib.no/da/kb12241669.htmSom vist her er det mange som har bidratt til transcribering tidligere og som også fortjener en endelig konklusjon basert på de siste digitale muligheter:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Tom Myrvold

Jeg har studert Kvinnherad A1, og må nok skuffe deg. Med det utstyret vi har i dag er det ikke mer å hente fra denne boken. Den har vært igjennom en omfattende og nødvendig konservering, og har fått et tynt slør av japanpapir. Derfor blir den ikke mer leselig enn det som allerede ligger ute på digitalarkivet.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Christian Arentz

Synd, det - men takk for svar!På den annen side er det jo bra at boken fra Kvinnherad taes godt vare på(skrevet av min tipp(5)oldefar).P.S. Jeg skrev ny avfotografering, men mente scanning, for det var vel det du gjorde med boken fra Os--

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.