Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Wenche Kristoffersen

[#63353] hjelp til å leite på Åland

Recommended Posts

Gjest Wenche Kristoffersen

Min oldemors bror, baker Helge Larsen, f.1/9-1873 i Larvik, bodde på Åland en tid, kanskje mange år. Han var gift med ei dame fra Geta,på Åland, Olga Sofia. De hadde flere barn bl.a. Harald Einar14,Karl Helge 13,Johannes Laurence 12, Mathias Ruben 9 i 1920 samt at de senere fikk minst ei jente. Familien emigrerte til Amerika. Trolig tilbake til Åland igjen senere. Hvordan skal jeg finne ut om disse personene. Kan noen hjelpe meg med dette.Hilsen Wenche

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest André Martinsen

Det ville kanskje være nyttigere å dra til finske og svenske nettsteder, hvor man vil kunne få bedre hjelp enn her. Jeg kjenner dessverre ikke til noen slike sider, men det gjør sikkert andre.A. M.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Randi Fjellbu

www.rotter.sedette er en side jeg har vært fornøyd med. har ikke brukt den på en stund nå, men håper den kan være til hjelp for deg også.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.