Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Odd Einar Tømmerås

[#63381] Fiine navn i slekta til svigermor

Recommended Posts

Guest Odd Einar Tømmerås

I mitt Labour of Love påtrykk fra min svigermor om å finne hennes forfedre satte jeg en etterlysning om Antoni Holst inn på DIS. Han var gift med Maren Catrina Lennertsdatter fra Flakstad - Lofoten. Jeg fant ved hjelp av diverse nettsider Crantz-Benkestok- ikke eksisterende Dorthe Adelsteen - Smør -Rustung -Schancke osv.Den tidligste kandidaten var født 638 og var sjef i Gardariket .Svigermor er fornøyd med noen konger dronninger og prinsesser men jeg er ikke fornøyd .Er www. en desInformation Highway ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Alvin Andreassen

Odd Einar! En god latter i en sen kveldstime gjør godt. Jeg har, som sikkert mange andre også, liggende i hyllene over meg kopi av mange slektstrær som folk stolt har vist meg. Mange skal være utarbeidet av 'professorer'. Man kommer fort til Gardariket og andre eksotiske steder. Det er tydelig at Pepin den lille har stor etterslekt langs vår lange kyst. Et slektstre begynner faktisk i Edens hage og fortsetter fremover. Men så mangler tre-fire generasjoner, og det var akkurat i den tiden da slekta beveger seg fra Det hellige landet og ender opp i Salten. Gjennom det urolige og hedenske Europa var det ikke så lett for dem å få gjort slektsnotater!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.