Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Liv Hege Jensen

[#63645] Andrea Eilertsdatter

Recommended Posts

Guest Liv Hege Jensen

Dette vet jeg om henne:Andrea Eilertsdatter f: 23.06.1862 Vang Hedemark. Hun er døpt 29.06.1862 i Vang kirke, Hedemark. Men flyttet til Stange en gang før 1865 under Otterstad kirke. Jeg kan ikke finne henne konfirmert her men vet med sikkerhet at hun bodde her når hun ble konfirmert. Hun flyttet til Østerdalen 22.12.1885. som tjenestepike.Er det noen der ute som kan finne ut når og hvor hun er konfirmet? Å hvor det ble av henne i Østerdalen?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Thor Bøhmer

Det er vel hun som ble g m Albert Olsen Nyborg? Jeg har registrert tre barn. Mora var av Birislekt, faren fra Stange. Det vil føre for langt å legge dette ut her. Du kan ta kontakt.Jeg har i mange år hatt et fokus på navnet Eilert. Og som du vet, hennes far het Eilert.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Liv Hege Jensen

Hei Thor Bøhmer....Ja hennes far er Eilert Thordsen. Å morens slekt kommer fra Biri. Eilert er min tippoldefar. Hans datter Thea er min Oldemor. Kan du ikke sende meg en Mail. Adr. er liv-hege@halden.net. Jeg har en god del stoff ang. Eilert og hans etterkommere som du kanskje er interesert i.mvh Liv Hege

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.