Jump to content
Arkivverket

[#63767] Gunder, Christen og Nils.


Guest Solveig Kristine Westgård

Recommended Posts

Guest Solveig Kristine Westgård

Gunder Pedersen døpt 15 sep 1805 i Eidanger. Christen Pedersen døpt 1 nov 1806 i Eidanger. Nils Pedersen døpt 12 sep 1812 i Eidanger.Sønner til Peder Gunderse og Maria Christensdatter. De flyttet til Bolvik etter 1812. Der får de en sønn til ( Peder ) som blir døpt i 1818 i Solum. Nils Pedersen blir gift 5 apr 1839 i Solum kirke med Maren Torstensdatter Grødevik. De får en sønn Peder som blir døpt 24 jun 1839 i Solum. Der er Christen Pedersen fadder, det står noe bak hans navn. Klarer ikke å tyde det.Det jeg lurer på, er hvor ble det av Gunder og Christen Pedersen?Er det noen som kjenner til Gunder, Christen og Nils Pedersen?MVH Solveig.

Link to post
Share on other sites
Guest Kenneth Holter

Forøvrig, et lite tips:Tittelen «Gunder, Christen og Nils» sier oss ingenting. En mer beskrivende tittel, gjerne med henvisning til fylke, kommune og gårdsnavn, gjør det mer sannsynlig at noen som vet mer om emnet vil legge merke til spørsmålet ditt. Selv ikke innlegget ditt gav meg noen tips om hvor i landet vi var. Men nå vet jeg i alle fall at Solum ligger i Telemark.

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.