Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Lars E. Øyane

[#63941] Augusta Nielsen - fødd i Danmark (Korup, Hadsund?) 1895 - kan nokon hjelpa meg?

Recommended Posts

Gjest Lars E. Øyane

Eg er på leiting etter ei Augusta Nielsen, fødd i Danmark 5.8.1895 som dotter av ein Jens Nielsen og kona Jensine Larsen eller Sorsen. Ho utvandra til Amerika i 1915.Ellis Island syner ei Augusta O. Nielsen, 19 år, som utvandra frå Kpøbenhavn i 1915. Ho var dotter av ein Jens Christian Nielsen, busett i Korup, Hadsund i Danmark.Er det nokon som har god kunnskap om Danmark som kan hjelpa meg identifisera Augusta?Eg takkar so mykje på førehand for alle gode tips!Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Berit Frank Pagh

Hej, I FT 1916 boede Jens Chr. Nielsen, Skrædder, hans kone Sine Nielsen og sønnen Emil, f. 1901, i Korup sogn, Hellum herred, Ålborg amt.Denne folketælling angiver desværre ikke fødested.AO FT 1916: Ålborg, Hellum, Solbjerg - opslag 71.Jeg finder ikke familien i Korup i FT 1906, Augustas dåb eller konfirmation og heller ikke Emils dåb, så det ser ud til, at de er kommet til sognet efter 1909-10.Hilsen, Berit Pagh.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.