Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Arnfinn Kjelland

[#64210] Studium i slektsgransking ved Høgskulen i Volda - orienteringsmøte i Oslo 20.11.

Recommended Posts

Gjest Arnfinn Kjelland

Som kjent har Høgskulen i Volda i haust gjennomført første delen av eit kompetansegjevande studium i slektsgransking, jfr [url="http://da2.uib.no/cgi-win/WebDebatt.exe?slag=listinnlegg&debatt=brukar&temanr=61228>LenkeStudiet er delt i to emne a 7,5 studiepoeng, og det er emne I som er gjennomført i haust, jfr: http://www.hivolda.no/slektVåren 2009 blir begge dei to emna studiet består av lyst ut og starta opp dersom føresetnadane er til stades.Vi arrangerer eit orienteringsmøte om studiet torsdag 20. november kl 19.00 i lokalar knytt til Norsk lokalhistorisk institutt i Observatoriegata 1b (bak Nasjonalbiblioteket i høve Henrik Ibsens gt.). Kart frå lokalhistorie.no:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Arnfinn Kjelland

Eg minner om dette studiet og møtet 20. november. Hugs å gje beskjed!Søknadsfrist for studiet for våren 2009 er 15. desember.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Tore S. Falch

Istedet kan man jo da gå på høstmøtet i Norsk Slektshistorisk Forening ikveld kl.19.00 - http://www.genealogi.no/NSF/motekal.htm!Møtet avholdes i Oslo Byarkiv i Maridalsveien 3, og det blir foredrag og omvisning på arkivet. Her kan man altså slå to fluer i ett smekk; ikke-medlemmer kan melde seg inn i foreningen - og samtidig få mye nyttig og interessant informasjon om dette viktige stedet for alle som arbeider med Oslo-historie og Oslo-slekt.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.