Gå til innhold
Arkivverket

[#64210] Studium i slektsgransking ved Høgskulen i Volda - orienteringsmøte i Oslo 20.11.


Gjest Arnfinn Kjelland
 Del

Recommended Posts

Gjest Arnfinn Kjelland

Som kjent har Høgskulen i Volda i haust gjennomført første delen av eit kompetansegjevande studium i slektsgransking, jfr [url="http://da2.uib.no/cgi-win/WebDebatt.exe?slag=listinnlegg&debatt=brukar&temanr=61228>LenkeStudiet er delt i to emne a 7,5 studiepoeng, og det er emne I som er gjennomført i haust, jfr: http://www.hivolda.no/slektVåren 2009 blir begge dei to emna studiet består av lyst ut og starta opp dersom føresetnadane er til stades.Vi arrangerer eit orienteringsmøte om studiet torsdag 20. november kl 19.00 i lokalar knytt til Norsk lokalhistorisk institutt i Observatoriegata 1b (bak Nasjonalbiblioteket i høve Henrik Ibsens gt.). Kart frå lokalhistorie.no:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Arnfinn Kjelland

Eg minner om dette studiet og møtet 20. november. Hugs å gje beskjed!Søknadsfrist for studiet for våren 2009 er 15. desember.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tore S. Falch

Istedet kan man jo da gå på høstmøtet i Norsk Slektshistorisk Forening ikveld kl.19.00 - http://www.genealogi.no/NSF/motekal.htm!Møtet avholdes i Oslo Byarkiv i Maridalsveien 3, og det blir foredrag og omvisning på arkivet. Her kan man altså slå to fluer i ett smekk; ikke-medlemmer kan melde seg inn i foreningen - og samtidig få mye nyttig og interessant informasjon om dette viktige stedet for alle som arbeider med Oslo-historie og Oslo-slekt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.