Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Heidi Jangås

[#64399] Berthe Marie Olsdatter - tyding av kirkebok

Recommended Posts

Gjest Heidi Jangås

Hei! Lurer på om noen kan hjelpe meg å tyde kirkebok? Er forferdelig dårlig på å tyde håndskrift, og det er jo et minus når man driver med slektsforskning ;)LenkeJeg klarer å se navnet Berthe Marie Olsdatter. Født den 15. mai 1799 av foreldrene Ole Fre... og Marthe Ma... Konfirmert 15. mai 1815 og.....Det er altså mye jeg ikke klarer å tyde. Jeg klarer heller ikke å se hva som står i margen. Håper noen kan hjelpe meg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Else B. Rustad

Innflyttet 10. Marts (1826) Berthe Marie Olsdatter, Tjenestepige. Attest af 6. Marts 1826 fra Provst Norman i Asker ifølge hvilken hun er født den 15. Mai 1799 af Ole Fredriksen og Marthe Maritsdatter, døbt i Asker Kirke den 19. Mai s. A. - confirmeret d. 7. Mai 1815 og communicerede sidst 4. Sønd. eft. Trin. 1825. Iøvrigt fordeelagtig Vidnesbyrd.I margen: Udflyttet igjen og meddeelt under 10. Jan. 1827. Attest om at hun her ikke er bunden ved offentligt Ægteskabsløfte, samt om hendes den 19. Marts 1826 døbte Barn Olava Fredrikke.Mvh Else B.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Heidi Jangås

Hei Else! Tusen takk for hjelpen. Da skal jeg prøve å komme meg videre.Mvh Heidi J

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.