Gå til innhold
Arkivverket
Gjest David Sørgård

[#64433] Aron Tobias Aronsen fra Guvåg, Bø, Nordland til Amerika

Recommended Posts

Gjest David Sørgård

Har troffet en vegg i min leting etter Aron Tobias Aronsen f. 19 Oktober 1878 i Guvåg, Bø. Han emigrerte til Amerika i 1898 da med reisemål Fairchild, Wisconsin. I FT 1910 er han ugift og bor i Iron River, Bayfield, Wisconsin. Ifølge hans WW1 Draft Card fra 1918 bor han nå i Hanley Falls, Minnesota, USA. Her får man opplyst at han har giftet seg med en dame som heter Magnhild. I FT er han bosatt i Proctorknott, St Louis, Minnesota sammen med kona Magnhild og en datter Alice som skal være født i 1915 ifølge FT. Dette er det siste sporet jeg har klart å finne om han.Etter 1920 forsvinner han sporløst. Er det noen smarte hoder her som kansje er bedre å lete en meg?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Hanne Line Osberg Eide

ARONSON, ARONDate of Birth: na Place of Birth: na Mother Maiden Name: na certid# 1951-MN-028388 Date of Death: 06 Mar 1951 County of Death: ST. LOUIShttp://people.mnhs.org/dci/Dette er muligens din Aron. Du kan bestille death certificate som muligens gir deg mer info om avdøde og pårørende.I tillegg kan du bestille obituary som ofte gir litt oversikt over livet til avdøde og om familien.- hanne line -

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.