Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Andreas Øverby

[#64944] Mangler i Solør og Østerdalen Pantebok nr 2 1716-1736

Recommended Posts

Gjest Andreas Øverby

Protokollens folio 400b og 401a mangler, protokollens folio 402b og 403a er lagt ut to ganger, protokollens folio 461b og 462a mangler, er folio 463a virkelig den siste i protokollen?Mvh Andreas Øverby

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kristian Hunskaar

Det er riktig at folio 400b-401a mangler, og det gjør den også på mikrofilmen. Det er vel folio 404b-405a som er lagt ut to ganger, og det er fordi dette oppslaget har blitt filmet to ganger. Ved indeksering har dette tydeligvis ikke blitt observert, og folionummerindekseringa er derfor forskjøvet på folio 402-405.Også folio 461b-462a mangler på mikrofilmen, men dette er åpenbart observert ved indeksering, ettersom ikke noe oppslag har blitt indeksert med nummer 462.Sidene som mangler på mikrofilmen, må skannes direkte (fra papir) ved en senere anledning.Det er også riktig at folio 463a ikke er den siste sida. Det er skannet noen bilder til, og folio 465a er den siste beskrevne sida. Jeg antar at de siste bildene av en eller annen grunn ikke har blitt indeksert, og jeg skal undersøke om vi kan få orden på det relativt raskt.Takk for tilbakemeldinga!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Svein Warberg

De manglende sidene, unntatt 401, er fanget opp under indeksering i Statsarkivet i Hamar. 401 er nå notert i tillegg. De siste bildene er indeksert nå og vil være på nett fra i morgen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.