Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Bodil Brøgger

[#64960] Innbyggere i Trondheim 1823

Recommended Posts

Gjest Bodil Brøgger

I et annet tema er det en lenke til 'Fortegnelse over innbyggerne i Domkirken og Vår Frue kirkesokn, Trondheim 1823' [url="http://www.piaglass.com/jaslekt/Trondh1823.htm>http://www.piaglass.com/jaslekt/Trondh1823.htm. Er dette en avskrift av en opptelling fra dette året? Og hva betyr 1. fag, 2. fag osv? Er det adresser?Jeg har en del slekt i Trondhjem med omegn, og så med interesse at det var en skredermester Hellesen i Vår Frue, 12. fag (nr 83).Min formoder Pauline Henriette Hellesen var døpt i Vår Frue 9. februar 1816, med foreldrene Paul Hellesen og Karen Hauan. Permanent sidelenke:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Snesen

På den tiden Pauline ble født bodde Paul Hellesen sammen med kona og sin yngre bror i Danielsbagersveita.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Bodil Brøgger

Tusen takk, det var en flott nyttårsgave.Til Jan Snesen: Hvordan fant du at de bodde i Danielsbagerveita? Og hva heter den yngre broren til Paul? Kanskje det gjøre at jeg finner slekten deres lengre bakover. Har ikke kommet lenger tilbake enn Paul og konen Karen.Eiendommen Paulinelund, like utenfor Studentersamfunnet i Trondhjem, er oppkalt etter Pauline, mens hennes far eiet den. Det står omtalt i en liten guide for Trondheim, har den dessverre ikke for hånden akkurat nå.Jeg møtte en annen etterkommer som bor i USA, og hun hadde med fotografier av malerier av Paul og Karen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.