Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Lars E. Øyane

[#65455] Dødsmelding Bergen 1926 (Nilsen)

Recommended Posts

Gjest Lars E. Øyane

John Nilsen døydde i Bergen 7.9.1926 (pag 269)* Er det mogeleg å sjekka om han er identisk med skomakarmeister John Nilsen, fødd i Lærdal 18.7.1856 og gift med Lovise?* I so fall, finst det opplysningar om kona Lovise Ulrikke Nilsen, fødd i Årstad, Bergen 25.7.1857 og dødsdatoen hennar?* Ervingane deira?John og Lovise budde 1900 i Strømmen (Årstad sokn).Eg takkar so mykje på førehand for hjelpi!Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Det er nok skomakermesteren. Han var 70, skomakermester, og bodde i Nordnesgt. 2.Han etterlot seg enken Marie, født i Bergen 14. des. 1890, og to barn med henne, en sønn født 1918 og en datter født 1921. Fra sitt første ekteskap hadde han barna: Brita Tollaksen, Hop, Nils Nilsen, Bergen, Lars Nilsen, Oslo, Jon Nilsen, Oslo, Oscar Nilsen, Svelvik, Birger Nilsen, Oslo og Otto Nilsen, Bergen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Lars E. Øyane

Hjarteleg takk til Yngve for spennande og nyttig innlegg!Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.