Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Beate Hanssen

[#65478] Skilsmisseprotokoller

Recommended Posts

Gjest Beate Hanssen

Har Statsarkivet i Bergen skilsmisseprotokoller fra 1920-tallet?Jeg lurer på når Klaus Heggelund Toften ble skilt fra sin første kone, Karoline (Har ikke pikenavnet hennes). Klaus var født 1884, Tofta, Trondenes/TR, og het da Klaus Heggelund Hansen. Vet ikke når Klaus og Karoline ble gift, men tror de ble skilt en gang på 1920-tallet. De bodde i alle fall i Kristiania og Bergen etter at de var gift.Henviser til denne debatten: 65473.Mvh Beate

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Folkeregisterkortene forteller at dette paret var gift 14. juni 1914, at mannen kom til Bergen 14. april 1918 fra Kristiania, og at konen kom etter 24. april 1919.Mannen drog tilbake til Kristiania 14. mai 1924, mens konen først drog 22. oktober 1927. Ekteskapet skal ifølge dette kortet være oppløst ved kongelig resolusjon 23. desember 1927.Karoline skal ha hatt Berg som pikenavn, og var født i Norderhov 26. februar 1888.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Beate Hanssen

Tusen takk for rask svar.Det var mye her vi ikke visste fra før.Mvh Beate.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.