Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Trygve Strømø

[#65667] Knud Rasmussen, Radøy - tyding av mannskapsruller og opphav ?

Recommended Posts

Gjest Trygve Strømø

Se innlegg 65097 Knud Rasmussen bodde på Storheim og var gift med Kari Jacobsdtr., Ytre Sæbø, f. ca 1730 og d. 10/4 1785 Kan det være den samme Knud Rasmussen som er nevnt i disse to mannskapsrullene på Solheim og Storheim,født ca 1724 ? Solheim :[url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&sidenr=24&filnamn=mi12611749&gardpostnr=169&personpostnr=504&merk=504#ovre>Lenke Storheim :

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Trygve Strømø

I første innlegg, lenke Storheim, nr. 357 en Knud Rasmussen nevnt som mannskap. I samme lenke, nr. 358 Knud Rasmusen nevnt som legdsman. Bodde legdmannen, Knud R på Storheim ? Er dette to forskjellige Knud R, eller ? Om vi søker etter mulig far til Knud, dvs. Rasmus i mantallet i 1701,finner vi ingen på Storheim, men to på Solheim : Lenke Kan noen hjelpe meg med kunnskap om disse forholdne. MVH Trygve Strømø

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.