Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Leif Salicath

[#68404] Fikk lensmann Johan Christopher Cornish - gift med Juliane Hagerup, barn ?

Recommended Posts

Guest Leif Salicath

Lensmann i Oppland, Johan Christopher Cornish 1790-1840 ble gift med Juliane Augusta Sørensdatter Hagerup 1789-1860 den 7. jun. 1818 i Oslo Domkirke.Han var sønn av klokker Peter Marquard Cornish og Elisabeth Christine Foltmar. Hun var datter av tollinspektør Søren Hagerup og Caroline Adoplphine Foltmar.Kjenner noen til om de fikk barn ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Geir Kamsvaag Berntsen

Dette er 'etter min tid', så jeg kan dessverre ikke hjelpe deg her. Men kan jeg få lov til å pirke på årstallet for vielsen som skal være 1819, jeg har sett 1818 flere steder nå så dette har blitt nok en 'gjenganger' som til slutt ingen kontrollerer (uten at jeg tror det har det minste betydning for etterlysningen).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Leif Salicath

Hei Geir og takk for korreks.Jeg glemte også å nevne at lensmannen og Juliane var søskenbarn, noe som en uansett får mistanke om når en ser mødrenes navn.Yngstebroren til Juliane, Adolph Friedrich Hagerup ble oppfostret hos Johan Christophers foreldre da Adolph og Julianes foreldre døde tidlig. Juliane ble også oppfostret i Oslo - hos skipper og enkemann Niels Nielsen-Gjærdahl og en kan vel regne med at det har vært kontakt mellom familiene i barnas oppvekst.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.