Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Arild Bogen

[#68987] Hva skjedde med Anfind Guttormsen og hstr.Elen Christensdatter Sør Aurdal?

Recommended Posts

Guest Arild Bogen

De fikk tre sønner som flyttet samtidig til Drammen med attest 28.06.1837. Sønnene var: Guttorm Anfindsen, f. Aaslie 22.03.1823, døpt Hedalen 28.03.1823, Christen Anfindsen, f. Jøranby 13.10.1827, døpt Hedalen 30.12.1827 og Ole Anfindsen, f. Tollefsrudeie 13.09.1832, døpt Hedalen 14.10.1832. Når og hvor dødeforeldrene? Svært takknemlig for svar!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Inger Eik

Hei Arild, gamle kollega!Disse sønnene var jo svært unge da de dro, den yngste bare 5 år. De kan neppe ha reist alene. Var det kanskje fordi de hadde mistet foreldrene og dro til en slektning i Drammen? Eller levde foreldrene og dro sammen med dem? Vet du om det var flere søsken i familien?Jeg fant alle tre sønnene i FT 1865 (Guttorm og Christen på Bragernes og Ole i Skoger), men foreldrene finner jeg ikke.En annen ting: Jeg la merke til at konene til Christen og Ole begge het Olsdatter og var fra Vinger. Søstre?mvhInger L (fhv Klinger)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Arild Bogen

Hei, Inger Lise! At du skulle følge med og svare meg-flott! Jo, det var to søsken til-et tvillingpar, født og døde i Sør Aurdal i 1830. Ikke lett å finne ut hvor disse tre ble av i Drammen i 1837. Har lett i kirkebøkene der for om mulig å finne foreldrene døde før 1865. Ikke lyktes! Har også prøvd å finne dem døde i Sør Aurdal. Har lagt søking ut på Valdresslekt. Får se hva som videre vil skje! Ha takk for melding-artig!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.