Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Sissel Johnsen

[#70509] Halvor Nilsen Gusland, død Brunlanes 1806, finner ham ikke i kirkebok

Recommended Posts

Gjest Sissel Johnsen

Halvor Nilsen på Østre Gusland i Brunlanes, Vestfold, dør iflg Bygdebok for Brunlanes i 1806. Han døper et barn, Kristian, 2.mai 1806 Permanent sidelenke: [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=3068&idx_id=3068&uid=ny&idx_side=-19>Lenke. Barnets mor er Gunhild Kristiansdatter. Det blir ikke døpt barn seinere med dette foreldreparet. Gunhild gifter seg igjen 29.juni 1810 med Jacob Nilsen. Permanent sidelenke:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kristian Hunskaar

Jeg har ikke trålet kirkeboka, men det kan jo være at han forsvant på sjøen eller døde utenbygds - personer med en slik skjebne ble ofte ikke innført i kirkeboka hjemme på et så tidlig tidspunkt (vanlig senere). Eller presten kan rett og slett ha glemt å føre ham inn!Brunlanes bygdebok kan likevel ha hatt ei kilde, f.eks. et skifte.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.