Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Adam Nilsen

[#71196] Tydehjelp, Tune 1784

Recommended Posts

Gjest Adam Nilsen

Er det noen som kan hjelpe meg å tyde dåpen til Olou, et uekte barn, #2 i 1784?LenkeOlou: Dette uægte Pigebarns moder er det qvinde ____ Pernille Pedersd. Aagaard, den 6 Nov 1783 blev først til Enkemanden Niels Haagensen und. Solie og derefter den 11 Feb 1784 ægteviet ____ til ____ før og _____ _____ ____ og ____ __ _____ ____ med _____, ___ Johannes Jensen Trollerød soldat med det Thunøe __ Compagnie ___ ___ for den ____ ___ og _____ ____ ____ til ____.Navnene til fadderne er helt leselige.Takk for hjelpen!Adam

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Torgrim Sørnes

Olou: Dette uægte Pigebarns moder er det qvinde Menniske Pernille Pedersd. Aagaard, den 6 Nov 1783 blev festet til Enkemanden Niels Haagensen ved Solie og derefter den 11 Feb 1784 ægteviet: hun tilkiendegav før ægtevielsen vidnesfast og siden i Barnsnød samt ved Daaben, at Johannes Jensen Trollerød soldat ved det Thunøeske Compagnie var Barne fader hvilket han og vidnesfast har tilstaaet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Adam Nilsen

Fantastisk. Takk, Torgrim!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.