Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Kristian Svee

[#77680] Register for skifteprotokoll for Strinda og Selbu 3Aa bind 6-11

Recommended Posts

Gjest Kristian Svee

I skifteprotokoll for Strinda og Selbu 3Aa 06, 07, 08, 09, 10 og 11 er notert at register finnes i bind 14. Jeg kan ikke se at dette registeret er i skifteutlodningsprotokoll 3Aa 14. Det finnes muligens en skifteprotokoll 3Aa 14 som ikke er fotografert og lagt ut?MVH Kristian Svee

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kristian Hunskaar

Dette spørsmålet vil antakelig Statsarkivet i Trondheim kunne besvare med større sikkerhet, men årsaken til at du ikke finner registeret, er nok at 3Aa 14 ikke er identisk med bind 14.3Aa-nummerreringa er av nyere dato, og da 3Aa 11 viser seg å være bind 10b (http://www.arkivverket.no/URN:sk_read/24744/1), blir det ei forskyving sammenliknet med gammelt protokollnummer. 3Aa-serien gir ett nummer til hvert arkivstykke, og når det gamle bind 10 åpenbart er delt i to halvbind, blir det utakt. Bind 14 er formodentlig identisk med 3Aa 15, som ikke finnes på mikrofilm og som derfor ikke er digitalisert.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.