Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Sjur Madsen

[#77693] Lars Bøe, 1631-1711, Venabygd, Ringebu

Recommended Posts

Gjest Sjur Madsen

Er det noen som har opplysninger om Lars og hans etterkommere. Han er min 6. tof. Hvem var hans kone og mor til barna.Av barn har jeg Marthe Larsd. f. 1678 g.m. Gulbrand Andersen Segelstad. Etter disse har jeg en god del etterkommere. Tror også at Erich Larsen Bøe f. 1685 g.m. Anne Iversd. Svendstad er sønn til Lars. Hadde Erich og Anne noen barn ? Var det flere søsken ?Takker for all info og hjelp.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Oddleiv Ringlund

Hei! Du må nok bruke onshus.no,du finner noe der. Mvh. Oddleiv

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Torbjørn P. Hagen

Einar Hovdhaugen har i 'Gardar og Slekter i Ringebu', utgitt av Ringebu Historielag i 1953, på side 49, 50, 51 om tale av nørdre Bø i Venabygden.den 3/11 1704 var det skifte på Bø etter Jon Eriksen, han var ugift og arvingane var hans bror Lars Eriksen og hans søstere Martte, Bertte og Sigrj som alle var gifte og på deres vegne møtte deres mend. Sigri var død, på hendes vegne møtte 'hindis 2de døtteries mend'.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.