Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Emil S. Halset

[#77726] Christian Knudsen Bergen

Recommended Posts

Gjest Emil S. Halset

Har prøvd et søk en gang tidligere. Christian Knudsen var min tipp,tipp oldefar. Hans sønn Knud Christiansen f. 1818 'utvandret' til Harstadområdet i ung alder. Jeg har data vedr. Christian Knudsens kone Christiane Aamundsdatter f. 1793 og deres barn, samt Knud og hans familie Men jeg kan ikke finne noen data på Christian og hans familie. Med hilsen Emil S. Halset

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Grethe Flood

Ser at sønnen Knut var døpt i Korskirken, som uekte sønn av sjauer Christian Knudsen og pige Christiane Aamundsdatter. Adressen til Christian i 1818 var 23-111 [url="http://digitalarkivet.uib.no/cgiwin/webcens.exe?slag=visbase&sidenr=9&filnamn=dp12011816&gardpostnr=1576&personpostnr=4721&merk=4721#ovre>LenkeI folketellingen 1815 for Bergen finner jeg en Christian Knudsen bosatt i Korskirken prestegjeld, alder: 16-31, sønn av Knud Johannesen og Karen Hansdatter: LenkeVed foreldresøk i FS finner jeg at Christian Knudsen skal være døpt i Lindås 2. juli 1795: Lenke Her er dåpen (ser ut som Christian har ei tvillingsøster) Lenke.Her er Christian nevnt i Undersøkelseskommisjonen 1804-1805 sammen med faren og to brødre:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Emil S. Halset

GretheFår beskjed om at de lenkene (- 2) ikke eksisterer.Emil

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.