Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Bente Borgen

[#81219] Bryllup i Selje i 1886

Recommended Posts

Gjest Bente Borgen

Denne kirkeboka er ikke skannet, men jeg lurer på om noen har det registrert likevel: Laura Hansdatter fra Selje, født i 1865 og bosatt på Eide gifter seg 19. september 1886 med Knut Halvorsen bosatt på Hammersvik i Selje. Han står oppført (Fylkesarkivet - Vigde i delar av Sogn og Fjordane) som født i Nordre Aurdal (Oppland) i 1863. Under folketellingen i 1900 på Selje, finner vi ham som fisker og gbr. på Hammersvik, men nå med Knutsen som etternavn. Er det noen som vet noe om hans foreldre? Hvem de var ?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Bjørg Hukkelberg

Er ikke så sikker på den. Men i 1900 ser vi at det bor en Marit Halvorsen hos Knut og Laura. Regner med at det er hans mor. Da har vi dåpen øverst her med Mor Marit og far Knud HalvorsenKildeinformasjon: Oppland fylke, Nord-Aurdal, Ministerialbok nr. 8 (1863-1875), Fødte og døpte 1864, side 10. Permanent sidelenke: [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=8982&idx_id=8982&uid=ny&idx_side=-13>Lenke Permanent bildelenke:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Bente Borgen

Tusen takk skal dere ha. Da fikk jeg bekreftet av han var født i Nordrea Aurdal til tross for at faren, Knud Halvforsen var kirkesanger i Selje fra 1863.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.