Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Jan Erik Winjor

[#81319] Vallø Saltverk.

Recommended Posts

Gjest Jan Erik Winjor

Har med stor interesse lest historien om Saltverket. Min tippoldemor var født der i 1853 og var barnebarn av Svend Wilhelmsen. (Willumsen ?) født 1789 på ValløFinnes det noen gamle bilder fra slutten av 1800 tallet fra Vallø ? Jeg mener min oldemor hadde et bilde som jeg fikk,men kan ikke finne det for øyeblikket. Er det andre der ute som er etterkommer av han hadde det vært hyggelig med kontakt. mvh. Jan Erik.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Torbjørn Steen-Karlsen

Du kan jo ta kontakt med:Vallø og Omegn Historielag Vallø Og Omegn Historielag er registrert med besøksadresse Grenaderveien 28, 3122 Tønsberg. Bedriften ble stiftet i 2001 og er registrert som forrening, lag under virksomheten 'Interesseorganisasjoner ellers'. Du kan ta kontakt med Vallø Og Omegn Historielag på telefon eller ved å sende en e-post.Mvh. Torbjørn.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.