Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Knut Geelmuyden

[#81458] Rettelse - Døpte i Bergen 1668-1815

Recommended Posts

Gjest Knut Geelmuyden

52256 Døpt Okt. 02 1807 NK 153851 Barn Margrethe Sophia Født Sep 24 1807 153852 Far Margaretha Sophia Friderich Geelmuyden 153853 Mor Hanna Maria GeelmuydenDåpsdato Okt. 02 er feil. Barnet var tvilling, og dåpsdatoen er skrevet i forrige innførsel under søsteren Anna Catharina. Dåpsdatoen skal være 27. september 1807 (IKKE 2. oktober, som er feillest for 'Det 2det' (barn).Vennlig hilsen Knut GeelmuydenTlf. 41 43 99 19

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Anette Skogseth Clausen

Hei Knut,Takk for meldingen!Hvis du har mulighet for å legge det inn i vårt korrektursystem så ville det vært supert!Når du ser den posten som er feilregistrert klikker du på knappen Vis korrekturblyantane. Da ser du blyanter ved hver celle. Klikk på blyanten som står i cellen du ønsker å rette. Du får nå opp et skjema for å legge inn forslag til ny innførsel, samt kontaktopplysninger.Informasjonen blir lagt på plass og andre kan se at det ligger et korrekturforslag der, slik at vi slipper å få inn mange likelydende korrekturmeldinger og brukerne blir samtidig oppmerksom på at det kan være lurt å sjekke skannet utgave av kilden.Korrekturmeldigene havner på våre servere og vi kan hente dem derfra. Merk at korrekturmeldinger blir ikke rettet enkeltvis, men vi samler opp meldigene og henter dem en-to gang(er) i året. Det er så opp til den som har registrert dataene å gå gjennom meldigene og rette dem før vi legger ut korrigerte data.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.