Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Egil Russøy

[#81595] Skifte Batalden ca. 1828

Recommended Posts

Gjest Egil Russøy

Enkemann Johannes Andersen Stoksnes (plass under Batalden i Kinn) giftar seg den 28 september 1829 med enken Synneve Christensdtr Indre Reksten. Til høgre i kirkebokregistreringa står: 'Begge foreviste Attester fra lensm: Tyvold for de afholdte Skifter efter deres afdøde Egtefeller'. (nr. 30) Kildeinformasjon: Sogn og Fjordane fylke, Kinn, Ministerialbok nr. A 4II (1822-1840), Ekteviede 1829, side 28. Permanent sidelenke: [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=11535&idx_id=11535&uid=ny&idx_side=-30>Lenke Permanent bildelenke:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Jeg finner ikke henvisning til skifte. Det finnes ikke bevart dødsmeldinger så langt tilbake i tid i Sunnfjord.Når det står vist til attest for skifte betyr nok ikke det annet enn at lensmannen har skrevet attest for at det ikke var noe til hinder for nytt ekteskap, f. eks. at det ikke var midler nok i boet til et skifte.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Egil Russøy

OK, takk for tilbakemeldinga.mvh Egil

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.