Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Even Stormoen

[#81690] Spørsmål ang bebyggelse i Kirkeveien, Minde, Bergen (Tidl. Fana)

Recommended Posts

Gjest Even Stormoen

Noen som vet når husene i øvre del av Kirkeveien - mot Storetveit Kirke - ble bygget? Er spesifikt ute etter nr. 15.Vet at kirken er bygget 1930, og at i hvert fall veien må ha fått sitt navn i den forbindelse, men husene kan kanskje ha blitt bygget tidligere langs samme vei m. annet navn?Eller kirken og veien kom først og bebyggelsen senere?Mange spørsmål, som primært knytter seg til at kirkebøkene for Storetveit ikke er skannet, (personvern p.g.a. den sene tidrammen?) Og sekundært til at personene jeg søker ikke kan finnes i mine 'leteår' - som er 1928 til 32 i Kirkebøkene for Fana (m. Birkeland, som vel var den aktuelle kirken for området, før Storetveit?)Prøver m.a.o. å finne ut om mine søkeobjekter kan ha bodd et annet sted i Bergen/Fana før flytting til Minde. Vet at innflytting (fra østlandet) fant sted 1926/27.Må beklage at dette ble et særdeles rotete innlegg. Skylder på den sene nattestid og det generelle 'Nå-har-du-scrollet-litt-for-mange-kirkebøker-litt-for-lenge - Syndromet'Takknemlig for hjelp, i den grad ovenstående er begripelig . .

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Even Stormoen

Tusen takk, jeg sender nok en e-post.MvhEven S.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Even Stormoen

Jeg kan ikke få takket nok. En fantastisk hjelp, også grytidlig Søndags morgen. Jeg må finne en måte å forgylle deg på ved en senere anledning, kan nå bare repetere - Tusen, tusen takk!mvhEven S.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.