Gå til innhold
Arkivverket

[#81777] Hvor ble det av 'www.skjerstad.info/wiki' ?


Gjest Grete Bratne
 Del

Recommended Posts

Gjest Grete Bratne

Jeg var inne på denne siden her om dagen, men nå er den sporløst borte. Noen som vet hvor den har tatt veien... ?Det var en fil der som het Stovset.pdf som jeg så gjerne skulle ha sett mer på. Det var en oversikt over eiere på Støvset. Noen som kan hjelpe ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Rune Nedrud

Dette er jo nok et bevis på at mange nyttige sider forsvinner fra nettet når man aller minst ønsker det.Informasjon som er arbeidet med over tid, og som har nytte for andre, vil noen ganger forsvinne grunnet at eier av nettsted mister interessen for prosjektet eller ikke ønsker å vedlikeholde det lenger fordi det koster penger.Slik informasjon burde sikres ved at det legges på nettsteder som drives over tid, og hvor en kan være relativt sikker på at det blir liggende uavhengig av eiers endring av interessefelt eller andre problemstillinger.Norsk Slektshistorisk Forening har et par nettsteder som er 'testamentert' til NSF om eier skulle ønske å avvikle eller på annen måte avslutte sin nettside. Dette vil sørge for at informasjonen overlever flyktige nettsteder og garantere at opplysningene lever over tid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.