Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Torbjørn Hillersøy

[#82521] Oppslag i lensmannsarkiv for Etne (dødsfall 14/4 1981, Ellingsen)

Recommended Posts

Gjest Torbjørn Hillersøy

Er på jakt etter opplysningar om fødselsstad til og evt. etterkomarar etter Anna Karoline Ellingsen f. 17/7 1901 (iflg. 'Gravminner i Norge')Lensmannen i Etne opplyser at dødsmeldinger frå den tida er overlevert SiB.Sunnhordland tingrett har ingen opplysningar om Anna Karoline.Kyrkjekontoret i Etne opplyser om at ho var enkje då ho døydde. Det er den einaste opplysninga dei hadde i frå krk.bok.Helsing Torbjørn

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Vi har dødsfallsprotokollen fra lensmannen i Etne, men finner ikke Anna Karoline Ellingsen der. Det forklarer vel også hvorfor Sunnhordland tingrett ikke har opplysninger. Årsaken til dette er rimeligvis at hun er gravlagt i Etne, men var ved sin død hjemmehørende et annet sted, slik at det er skifteretten der som har fått dødsmeldingen.Vet noen hvor hun døde?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Torbjørn Hillersøy

Takk for svar!Det ser vel ut til at eg må vente til 1910-FT vert offentleggjort for å få svar på dette.Mvh Torbjørn

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.