Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Oddbjørg Brænd

[#82554] Lesehjelp til å tyde hva som er skrevet i en farskapssak

Recommended Posts

Gjest Oddbjørg Brænd

I kirkeboka for Tolga/Vingelen er det for Ingri født i mars 1829 overstreket Tordsdatter og rettet til Mikkelsdatter. I margen til høyre har klokkeren skrevet en lang kommentar. Men hva står det der? I ministerialboka for Tolga står det kun Ingri Mikkelsdatter. Med titlene ungkarl og pige, er det tydelig at foreldrene ikke er gift.Permanent sidelenke: [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=9222&idx_id=9222&uid=ny&idx_side=-16>Lenke Permanent bildelenke:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Tore S. Falch

Første gangs Leiermaal for begge. I Præstens Protocol findes følgende Anmærkning: Under 21de Juli 1829 gjenkaldte Barnets Moder sin forige forklaring og udlagde til sin Barnefader Ungkarl Mikkel Pedersen Lien. Ligesaa findes anmærket, at den først opgivne Barnefader ikke har villet[?] tilstaaet Rigtigheden heraf.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.