Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Lars E. Øyane

[#82611] Mons Andreas Mikal Pederson Ekerhovd (1892-1978) - yrke og bustad?

Recommended Posts

Gjest Lars E. Øyane

På kyrkjegarden i Fjell ligg denne personen gravlagd:Mons P. Ekerhovdfødd 14.1.1892døydde 22.9.1978Mons Andreas Mikal var gardbrukarson frå Ekerhovd nordre.Er det nokon med lokal kunnskap som kan fortelja meg:* Kvar døydde Mons Ekerhovd?* Kvar budde Mons Ekerhovd?* Kva yrke hadde Mons Ekerhovd?Eg vil tru kanskje bygdeboki for Fjell har svari??Eg takkar so mykje på førehand for alle gode tips!Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Oddvar Søreide

På lørdag vart den siste av ættebøkene for Fjell utgitt, det er likevel vanskelig å gi det eksakte svaret til deg.Mons Andreas Mikal Pedersen Ekerhovd døde i 1978. Mons var ingeniør og fisker. Familien hadde hus i Bergen. Derved er det vanskelig å gi svar på hvor han døde, men eg ville tatt kontakt med forfatter som kanskje kan gi deg svaret. Opplysningene om familie er av så ny dato at det er vanskelig å legge dette ut på nett.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Lars Johannessen

Ifølge denne databasaen var han bosatt på Ekerhovd ved dødsfallet Lenke

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.